34 appartementen Gloss Oss

In naam van Bouwbedrijf Schippers B.V. voeren wij de werkvoorbereiding uit voor de op korte termijn te starten nieuwbouw van 34 appartementen te Oss. Helaas is Bouwbedrijf Schippers B.V. failliet verklaard.

Op de hoek van de Hooghuisstraat en de Oostwal worden deze hippe startersappartementen met op de begane grond commerciële ruimtes en in de kelder een stallingsgarage gebouwd.

Neem direct contact op met de makelaar, Boss Wonen, t. 073 612 30 30 om je uitgebreid te laten informeren over de appartementen.
Gloss is de nieuwe standaard voor het jonge wonen in Oss. Lekker eigentijds wonen in zo’n comfortabel appartement of een lekker hippe studio. Gloss wordt gebouwd op de hoek van de Oostwal en de Hooghuisstraat midden in het centrum van Oss.

Gloss is een fantastisch appartementengebouw met veel extra’s. De toepassing van eigentijdse materialen en moderne kleuren zorgen voor de hippe uitstraling waarin je je zeker thuis voelt.

De hoofdentree van Gloss met bellentableau en postkasten bevindt zich op de begane grond aan de Hooghuisstraat. Vanuit de centrale hal zijn de appartementen gemakkelijk bereikbaar door middel van het trappenhuis en de liftinstallatie. Op de vierde verdieping bevindt zich een groot algemeen dakterras.

Elk appartement beschikt over een eigen berging in het souterrain, dat tevens bereikbaar is met de lift. Ook een parkeerplaats in de kelder behoort tot de mogelijkheden. Op de begane grond zijn commerciële ruimtes gepland.

Voor meer informatie zie website Gloss.